Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 725 m²
Építési állapot használt
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1993
Épület szintje 2
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
RENDEZVÉNYHÁZ + CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Kótaj főutcájában eladásra kínálunk egy lehetőségekben gazdag, bevezetett, 25 éve és jelenleg is működő, szükséges engedélyekkel rendelkező rendezvényházat hozzá tartozó családi házzal együtt.

Az ingatlan vegyes falazatú, műanyag és fa nyílászárós, cserép és zsindely tetős, a rendezvényterem 1993-ban épült, a családi ház 2000-ben került hozzáépítésre.

A családi ház kb. 130nm-es, szintes, nappali + 3 szobás, vegyes falazatú, konyha-étkező, közlekedő, fürdőszoba + WC külön elosztású.

A rendezvényterem kb. 595nm-es, mely 2 külön teremből áll, az egyik terem kisebb rendezvények lebonyolítására alkalmas kb. 30 fő számára lehet ideális, a másik nagyobb terem pedig akár 180 fő fogadását is lehetővé teszi.

A vendéglő tetőtéri részében 4 vendégszoba került kialakításra, mely igény szerint lehetővé teszi néhány vendég számára az elszállásolást is.

Az ingatlan kiválóan alkalmas esküvők, rendezvények, ballagások, bálok, csapatépítő tréningek, különböző társadalmi események lebonyolítására. Befogadó képessége 210 fő is lehet. A helyszín tökéletes vendéglátásra, hűtőkamrával, raktárral rendelkezik, teljes konyhai felszereléssel, evőeszközökkel, díszítő- és dekorációselemekkel kerül eladásra, az étterem teljes berendezése a vételár részét képezi.

Külső helyszínen, mely kb. 5241nm-es lehetőség van kinti esküvői szertartás megrendezésére is. Itt található egy kerti tó is, mely kisebb gondozással még hangulatosabbá teszi a meglévő környezetet.
Parkolóhely kb. 30 gépkocsi részére biztosít parkolóhelyet.

A házhoz dupla garázs tartozik ami elektromos ajtóval van ellátva.
Befektetésnek ideális lehet!
CSAK NÁLUNK!

Kérem tekintse meg!

Ár

Irányár 44 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Jogos Otthon Bt.
Név Mokánszki István
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email istvan.jogosotthon@ Mutasd
csak nálunk