Fürdőszoba berendezése – Ez a 3 legnagyobb trend 2022-ben

Fürdőszoba berendezése – Ez a 3 legnagyobb trend 2022-ben

2022-03-27 09:26:01

Fürdőszoba berendezése – Ez a 3 legnagyobb trend 2022-ben


Fürdőszoba berendezése – Ez a 3 legnagyobb trend 2022-ben

A fürdőszoba berendezésére korábban nem igazán fektettek nagy hangsúlyt, de ez az utóbbi években megváltozott. Manapság már rendkívül fontos, hogy stílusos és hangulatos legyen otthonunk ezen helyisége. De vajon mik az idei év trendjei? Cikkünkben megtalálod erre a kérdésre a választ.


Gyors tusolás, hajszárítás és mosdóhasználat. A legtöbben azt gondoljuk, hogy nem töltünk túl sok időt a fürdőben, de ez tévedés! Épp ezért fontos, hogy ebben a szobában is jól érezzük magunkat. Ha ehhez inspirációra van szükséged, akkor görgess lejjebb! Összegyűjtöttük 2022 legjobb fürdőszoba trendjeit.


#1 trend – Természetesség

A természetesség nem csak a fürdőszobában, hanem a konyhában és a nappaliban is központi szerepet kap 2022-ben. Ez azonban többet jelent annál, hogy szobanövényeket helyezünk el a fürdőben. Idén a bútorok és dekorációk terén is a természetességről szól minden, azaz előtérbe kerülnek az olyan faanyagok, mint a bambusz, a tölgy és a dió. Utóbbiak előnye, hogy ezek a fák le tudják adni a magukba szívott nedvességet, így nem fognak a pára miatt tönkremenni.

#2 trend – A csempe már elavult

Korábban teljesen egyértelmű volt, hogy a fürdőszobába csempét kell tenni. 2022-ben ez azonban megváltozik, ugyanis annak ellenére, hogy a csempe tökéletes választásnak bizonyul a fürdőbe, manapság már számos más anyag is képes megállni a helyét ebben a helyiségben. Csempe helyett fessük le a falakat, használjunk tapétát vagy márványvakolatot. A zuhanyzóhoz vagy kádhoz természetesen most is a csempe ajánlott, de a fürdő többi részén lemondhatunk erről a fajta burkolóanyagról.


#3 trend – Stílusos csaptelepek

A konyhához hasonlóan a fürdőben is búcsút inthetünk az ezüstszínű csaptelepeknek, ugyanis 2022-ben a matt fekete, a réz, illetve az arany szín hódít ezen a téren. Ezáltal a csaptelepek is magukra vonzzák a kíváncsi tekinteteket. A színeken és formákon kívül a dizájn is rendkívül fontos, tehát nyugodtan legyünk merészek!