Üdvözlöm Önöket a Jogos Otthon Ingatlaniroda  honlapján!


Boczákné Radvánszki Erzsébet vagyok, a Jogos Otthon Ingatlaniroda vezetője. Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Elsősorban nyíregyházi és környékbeli ingatlanok közvetítésével és bérbeadásával foglalkozunk, valamint hitelügyintézéssel. Bővebb információt talál a "Szolgáltatásaink" menüpont alatt.  

 

Irodánk Nyíregyháza belvárosában, a sétálóutcában található 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 10. fszt. 4. alatt. 

 

Nyitva tartásunk 9-17 óráig tart. 


Időpont egyeztetés szerint lehetőség van ettől az időponttól eltérni, alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez. Pénzintézetekkel kapcsolatban állva segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, ügyintézésében, bonyolításában, amiért az ügyfeleknek nem kell fizetni. Adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, lebonyolításhoz ügyvédet biztosítunk, és teljes körű földhivatali ügyintézést vállalunk, bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közszolgáltató cégek óraátírásában is.

 

Szolgáltatásunkról: a megbízási szerződésnél két lehetőség van, bővebb a szolgáltatásunk menűpontban található.

 A közvetítői díj az eladási ár 3 %-a Áfásan, minimum 300.000 Ft. 

Nagyobb értékű ingatlan értékesítésénél megegyezés szerint.  A vevőtől nem kérünk közvetítői díjat. A vevőt ügyvédi költség terheli, ebben tudunk segítséget nyújtani. 

 

KERESÜNK NYÍREGYHÁZÁN ELADÓ-KIADÓ INGATLANOKAT KÖZVETÍTÉSRE, KÉREM KERESSEN BENNÜNKET, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI AZ ELADÁSBAN-KIADÁSBAN!!!!!!

 

Bővebb információ

+36 (20) 9733-068

 

 

 

 

Ne feledje szlogenünket:  MINDENÜTT JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!

Boczákné Radvánszki Erzsébet   +36 (20) 973-3068

Irodánk telefonszáma: (42) 403-789

E-mail címünk:  jogosbt@t-online.hu, jogosotthon@gmail.com

 

JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK HONLAPUNKON !