JOGOS OTTHON INGATLANIRODA ! INGATLAN KINÁLAT NYIREGYHÁZÁN ÉS VONZÁS KÖRZETÉBEN !

Szolgáltatásaink - jogosotthon.hu

Ingatlanközvetitő iroda Nyiregyházán, profi szakértelemmel. Ingatlan közvetités Nyíregyháza és környékén. Ingatlanok egy helyen, komplex szolgáltatással!

 

Tevékenységünk teljes körűen komplex. Kezeli az ingatlanpiac kínálati és keresleti oldalát egyaránt, a közszolgálati cégek óraátírásáig, mindaddig nyomon követjük az ügyletet, míg a lakás a  vevő nevére kerül.   

Elvégezzük az adminisztrációs feladatokat, lebonyolítjuk az adásvételi, bérlet- és csereszerződések előkészítését, segítünk az ingatlan-nyilvántartás ügyintézésében, ingatlanszakmai tanácsadást végzünk. Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódóan összeállítjuk - több hitelintézet kínálatából kiválasztva - az Önnek legoptimálisabb, igényeinek megfelelő hitelajánlatot, melynek lebonyolítását díjmentesen elvégezzük.

Ingatlanügyeik korrekt lebonyolításában igény szerint a cégünkkel szorosan együttműködő ügyvéd vállalja a szükséges ügyintézést, okiratszerkesztést, jogi képviseletet.

 

  SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL BŐVEBBEN:

 

- INGATLANKÖZVETÍTÉS eladásra vonatkozóan: 

Ha Önnek eladó lakása van,  munkatársunk egyeztetett időpontban  felkeresi Önt, a lakásról a fontosabb adatokat felveszi, fényképet készít a lakásról az Ön hozzájárulásával. Számítógépes adatbázisban rögzítjük, információt adunk a leendő vevőnek, önnel előzetes időpont alapján egyeztetünk, és bemutatjuk a lakást. Megbízási szerződésünk:

-alap, közvetítői díjat sikeres ügylet esetén kell fizetni, melynek mértéke 3 % Áfásan, de minimum 400.000 Ft,   

-kiemelt, itt közös értékesités van az eladóval, külső fotóval hirdetjük az ingatlant, a megbízás fix időre szól, közvetitői dij mértéke 3% Áfásan, de minimum 400.000 Ft, több hirdetési portálokon, több krediteléssel.  

Teljes körű bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közüzemi óra átírásában is.

Hirdetési felületek: saját honlap www.jogosotthon.hu, miosz.lc.hu, lakáscentrum.hu, ipariingatlanok.hu, megveszlak.hu, ingatlan.com, jofogas.hu, otpoldal, költözzbe.hu, ingatlannet, ingatlanok.hu, facebbok, marketplace innen különböző ingatlanos csoportokba.

- INGATLANKÖZVETÍTÉS vételre vonatkozóan : 

Ha Ön lakást szeretne vásárolni, munkatársunk megkeresi az Ön igényei szerinti megfelelőt, számítógépes adatbázisunkban megtekintheti a fotókat, e-mailben folyamatosan kapja az ajánlatokat,ameddig szükséges, minden olyan információval ellátjuk, ami szükséges egy ingatlan vásárlásához,  időpont-egyeztetés után megtekintheti a lakást. 

FONTOS: VÉTELNÉL NINCS KÖZVETÍTŐI DÍJ, ÖNT AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉG TERHELI, EBBEN TUDUNK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, IRODÁNKNAK VAN ÜGYVÉDJE,  AZ ÜGYVÉDI  DIJ NAGYON KEDVEZŐ. 

 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS kiadásra vonatkozóan: 

Megbízását e-mailben is tudjuk fogadni, elküldi, hol van a lakás, komfortfokozata, üresen vagy bútorozva akarja kiadni, milyen háztartási gépek vannak benne, illetve kinek nem akarja kiadni, egy pár fotót is szívesen veszünk az ingatlanról. Ha tudunk segíteni a kiadásban, akkor van közvetítői díj, egy havi bérleti dijnak megfelelő összeg. Bérleti szerződést mi készítjük, vagy igény esetén a Közjegyző.   Irodánkban megszűrjük az ügyfelet, csak olyan ügyfelet viszünk, akinek megfelelő az Ön lakása. 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS bérlésre vonatkozóan: 

Megkeressük az Ön számára az ideális bérleményt  közvetítői díjunk a bérleti dij fele. 

- ÉRTÉKBECSLÉS (pld.  piaci érték megállapítása céljából )

- HITELÜGYINTÉZÉS több bank kínálatából, ingyenes közvetítéssel vállalunk hitel-ügyintézést: lakásvásárlási,  CSOK ügyintézés, Falusi Csok ügyintézés, Babváró kölcsön ügyintézést. 

-ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY BESZERZÉSE

Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

 

SZLOGENÜNK:   MINDEHOL JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!!!!

JOGOS OTTHON BT.

 

BOCZÁKNÉ RADVÁNSZKI ERZSÉBET 209733068