Tevékenységünk teljes körűen komplex. Kezeli az ingatlanpiac kínálati és keresleti oldalát egyaránt, a közszolgálati cégek óraátírásáig, mindaddig nyomon követjük az ügyletet, míg a lakás az Ön nevére nem kerül.   

Elvégezzük az adminisztrációs feladatokat, lebonyolítjuk az adásvételi, bérlet- és csereszerződések előkészítését, segítünk az ingatlan-nyilvántartás ügyintézésében, értékbecslést készítünk, ingatlanszakmai tanácsadást végzünk. Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódóan összeállítjuk - több hitelintézet kínálatából kiválasztva - az Önnek legoptimálisabb, igényeinek megfelelő hitelajánlatot, melynek lebonyolítását díjmentesen elvégezzük.

Ingatlanügyeik korrekt lebonyolításában igény szerint a cégünkkel szorosan együttműködő ügyvéd vállalja a szükséges ügyintézést, okiratszerkesztést, jogi képviseletet.

 

  SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL BŐVEBBEN:

 

- INGATLANKÖZVETÍTÉS eladásra vonatkozóan: 

Ha Önnek eladó lakása van,  munkatársunk egyeztetett időpontban  felkeresi Önt, a lakásról a fontosabb adatokat felveszi, fényképet készít a lakásról az Ön hozzájárulásával. Számítógépes adatbázisban rögzítjük, információt adunk a leendő vevőnek, önnel előzetes időpont alapján egyeztetünk, és bemutatjuk a lakást. Megbízási szerződésünk nem kizárólagos, közvetítői díjat sikeres ügylet esetén kell fizetni, melynek mértéke 2,5 % Áfásan. Teljes körű bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közüzemi óra átírásában is.

Hirdetési felületek: saját honlap www.jogosotthon.hu, miosz.hu, lakáscentrum.hu, ipariingatlanok.hu, megveszlak.hu, ingatlan.com, jofogas.hu, ingatlantájoló.hu, profhouse.hu, ingatlan1.hu, otthontérkép.hu, vaterna.hu, teszvesz.hu, apróhirdetésekingyen,hu, sratlak.hu, költözzbe.hu, maxapró.hu, ingatlanbazás.hu, ingatlannet.hu,ingatlanok.hu, családiházak.hu, kiadoalbérletk.hu,budapest.ingatlanok.hu,lakások.hu,elado.lakás.hu, eladoiroda.hu, garázs.hu, irodak.hu,nyaralo.hu, csokingatlanok.hu, eladotelek.hu, epitesitelek.hu,olcsolaberletek.hu,csok.co.hu, eladotelek.hu, alberletek.hu,realestate.hu, immobilier.hu, immobilien.co.hu, immobiliara.hu, realty.co.hu, nepremicnine.hu, vastgoed.hu, nehnutelnost.hu, nemovitost.hu, nekretnine.hu, nekretnina.hu, kvartyra.hu, immobiliaria.co.hu, immobiliare.co.hu facebbok, marketplace innen kb.23 csoportba. 

- INGATLANKÖZVETÍTÉS vételre vonatkozóan : 

Ha Ön lakást szeretne vásárolni, munkatársunk megkeresi az Ön igényei szerinti megfelelőt, számítógépes adatbázisunkban megtekintheti a fotókat, minden olyan információval ellátjuk, ami szükséges egy ingatlan vásárlásához,  időpont-egyeztetés után megtekintheti a lakást. 

FONTOS: VÉTELNÉL NINCS KÖZVETÍTŐI DÍJ, ÖNT AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉG TERHELI, EBBEN TUDUNK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, IRODÁNKNAK VAN ÜGYVÉDJE, A DIJ NAGYON KEDVEZŐ. 

 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS kiadásra vonatkozóan: 

Megbízását e-mailben is tudjuk fogadni, elküldi, hol van a lakás, komfortfokozata, üresen vagy bútorozva akarja kiadni, milyen háztartási gépek vannak benne, illetve kinek nem akarja kiadni, egy pár fotót is szívesen veszünk az ingatlanról. Ha tudunk segíteni a kiadásban, akkor van közvetítői díj, egy havi bérleti dijnak megfelelő egyszeri költség Önnek. Bérleti szerződést mi készítjük. Irodánkban megszűrjük az ügyfelet, csak olyan ügyfelet viszünk, akinek megfelelő az Ön lakása. 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS bérlésre vonatkozóan: 

Megkeressük az Ön számára az ideális bérleményt, közvetítői díjunk a bérleti dij fele. 

- ÉRTÉKBECSLÉS (pld.  piaci érték megállapítása céljából )

- HITELÜGYINTÉZÉS több bank kínálatából, ingyenes közvetítéssel vállalunk hitel-ügyintézést: lakásvásárlási,  CSOK ügyintézés, Falusi Csok ügyintézés, Babváró kölcsön ügyintézést. 

- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY BESZERZÉSE:  Demeter György, +36 30 326-0079.

Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

 

SZLOGENÜNK:   MINDEHOL JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!!!!

JOGOS OTTHON BT.


BOCZÁKNÉ RADVÁNSZKI ERZSÉBET 209733068