Tevékenységünk teljes körűen komplex. Kezeli az ingatlanpiac kínálati és keresleti oldalát egyaránt, a közszolgálati cégek óraátírásáig, mindaddig nyomon követjük az ügyletet, míg a lakás az Ön nevére nem kerül.   

Elvégezzük az adminisztrációs feladatokat, lebonyolítjuk az adásvételi, bérlet- és csereszerződések előkészítését, segítünk az ingatlan-nyilvántartás ügyintézésében, értékbecslést készítünk, ingatlanszakmai tanácsadást végzünk. Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódóan összeállítjuk - több hitelintézet kínálatából kiválasztva - az Önnek legoptimálisabb, igényeinek megfelelő hitelajánlatot, melynek lebonyolítását díjmentesen elvégezzük.

Ingatlanügyeik korrekt lebonyolításában igény szerint a cégünkkel szorosan együttműködő ügyvéd vállalja a szükséges ügyintézést, okiratszerkesztést, jogi képviseletet.

 

  SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL BŐVEBBEN:

 

- INGATLANKÖZVETÍTÉS eladásra vonatkozóan: 

Ha Önnek eladó lakása van,  munkatársunk egyeztetett időpontban  felkeresi Önt, a lakásról a fontosabb adatokat felveszi, fényképet készít a lakásról az Ön hozzájárulásával. Számítógépes adatbázisban rögzítjük, információt adunk a leendő vevőnek, önnel előzetes időpont alapján egyeztetünk, és bemutatjuk a lakást. Megbízási szerződésünk nem kizárólagos, közvetítői díjat sikeres ügylet esetén kell fizetni, melynek mértéke 2,5 % Áfásan. Teljes körű bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közüzemi óra átírásában is. 

- INGATLANKÖZVETÍTÉS vételre vonatkozóan : 

Ha Ön lakást szeretne vásárolni, munkatársunk megkeresi az Ön igényei szerinti megfelelőt, számítógépes adatbázisunkban megtekintheti a fotókat, minden olyan információval ellátjuk, ami szükséges egy ingatlan vásárlásához,  időpont-egyeztetés után megtekintheti a lakást. 

FONTOS: VÉTELNÉL NINCS KÖZVETÍTŐI DÍJ, ÖNT AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉG TERHELI, EBBEN TUDUNK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, IRODÁNKNAK VAN ÜGYVÉDJE.

 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS kiadásra vonatkozóan: 

Megbízását e-mailben is tudjuk fogadni, elküldi, hol van a lakás, komfortfokozata, üresen vagy bútorozva akarja kiadni, milyen háztartási gépek vannak benne, illetve kinek nem akarja kiadni, egy pár fotót is szívesen veszünk az ingatlanról. Ha tudunk segíteni a kiadásban, akkor van közvetítői díj, ami a bérleti díj fele, ez egy egyszeri költség Önnek. Bérleti szerződést mi készítjük. Irodánkban megszűrjük az ügyfelet, csak olyan ügyfelet viszünk, akinek megfelelő az Ön lakása. 

- ALBÉRLETKÖZVETÍTÉS bérlésre vonatkozóan: 

Megkeressük az Ön számára az ideális bérleményt, közvetítői díjunk a bérleti díj fele, a bérleti szerződést mi készítjük. 


 Kérjen bővebb információt, és segítünk.    +36 (20) 9733-068

- ÉRTÉKBECSLÉS (pld.  piaci érték megállapítása céljából )

- HITELÜGYINTÉZÉS több bank kínálatából, ingyenes közvetítéssel vállalunk hitel-ügyintézést: lakásvásárlási, szabadfelhasználású, építkezési hitel, CSOK ügyintézés, Falusi Csok ügyintézés, Babváró kölcsön ügyintézést. 

- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY BESZERZÉSE:  Demeter György, +36 30 326-0079.

Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

 

SZLOGENÜNK:   MINDEHOL JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!!!!

JOGOS OTTHON BT.