Észrevétlenül nyelik el a rengeteg könyvet: 7 ötletes és mutatós tároló megoldás Ezek a polcok megszüntetik a rendetlenséget.

Észrevétlenül nyelik el a rengeteg könyvet: 7 ötletes és mutatós tároló megoldás Ezek a polcok megszüntetik a rendetlenséget.

2023-03-21 18:35:22

Észrevétlenül nyelik el a rengeteg könyvet: 7 ötletes és mutatós tároló megoldás

Ezek a polcok megszüntetik a rendetlenséget.


Könyvek, tárolódobozok, dekorációk, játékok, növények - megannyi dolog van egy lakásban, aminek helyet kell találni, és ha a hely kicsi, ez nem is olyan könnyű.


Ezt a problémát a már jól ismert megoldás, a polcok oldhatják meg, melyek azonban ugyancsak sok helyet vehetnek el. Szerencsére egy-egy furfangos megoldás segíthet abban, hogy a bútordarabok ne vegyenek el hasznos teret, mégis jelen legyenek, mint tárolóegységek. A legváltozatosabb ötletek valósíthatók meg, melyekből egyet-egyet mi is bemutatunk.

Tárolópolcok

A következő fotókat érdemes végiglapozni: lehet köztük egy-egy olyan ötlet, mely a te lakásodban is elhozza a megoldást.

Egy apró sarokban elhelyezhető egy ilyen remek, függőleges polc.Egy apró sarokban elhelyezhető egy ilyen remek, függőleges polc.Fotó: Narratives / Smith RachaelMÉG 6 KÉP


Tudtad, hogy egy polc nemcsak tároló, de térelválasztó is lehet? Van még néhány ötletünk!