HURRÁ! TAVASSZAL EZ A LAKBERENDEZÉSI TREND FOG VISSZATÉRNI

HURRÁ! TAVASSZAL EZ A LAKBERENDEZÉSI TREND FOG VISSZATÉRNI

2022-03-14 11:28:12

HURRÁ! TAVASSZAL EZ A LAKBERENDEZÉSI TREND FOG VISSZATÉRNI


Tavasszal, amikor nagy változáson megy át a természet, nekünk is kedvünk támad otthonunk átalakításához. Ha Te is ezen gondolkozol, akkor az alábbi trend követését ajánljuk.


A divatban és a lakberendezésben is mindig vannak visszatérő trendek, így nem meglepő, hogy tavasszal egy olyan trend kerül ismét középpontba, aminek már pár évvel ezelőtt nagy rajongótábora volt. Míg a dekorációk terén nem kell visszafognunk magunkat, ugyanis nyugodtan választhatunk színesebb, feltűnőbb darabokat, addig a bútorok terén nagy visszatérését ünneplik a világos színű fabútorok, melyek frissességet hoznak az otthonunkba.


Az utóbbi években a szürke és fehér színek kerültek előtérbe a bútoroknál és a padlózatnál is, de ez idén tavasszal végre megváltozik, így az otthonok hangulata is sokkal kellemesebb lesz. Ha tetszik ez a trend, akkor természetesen nem kell az összes bútorodat lecserélned, teljesen elegendő, ha mindössze egy-két új darabot szerzel be. Például egy kis asztalt, tálcát, fa vázát vagy másfajta fa dekorációkat… Már az ilyen kis módosításokkal is óriási változást érhetsz el!