SZÉP LAKÁSOK BELÜLRŐL – EGY CSOKORBA GYŰJTÖTTÜNK KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ, LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MUTATÓS OTTHONOKAT

SZÉP LAKÁSOK BELÜLRŐL – EGY CSOKORBA GYŰJTÖTTÜNK KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ, LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MUTATÓS OTTHONOKAT

2022-05-07 21:48:38

SZÉP LAKÁSOK BELÜLRŐL – EGY CSOKORBA GYŰJTÖTTÜNK KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ, LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MUTATÓS OTTHONOKAT


Inspirációt gyűjtesz otthonod kialakításához vagy felújításához? Esetleg csak szívesen pillantasz be mutatós otthonokba? Íme, lélegzetelállítóan szép lakások belülről, fotókkal kiegészítve, hogy segítsünk az ötletelés folyamatában, vagy legyen mit átlapoznod, ha szépre vágysz.


Következzenek szép lakások belülről, melyekből biztosan inspirációt nyersz otthonod dekorálásához.

KLASSZIKUSAN SZÉP LAKÁSOK BELÜLRŐL:

  • Modern kis lakás

Tipikus modern, mutatós kis lakás, amely tökéletes otthona fiatal pároknak vagy egyedülállóknak. A színskála is abszolút a trendeket követi, hiszen a púderrózsaszín és a szürke nagy kedvenc napjainkban. A bútorokra az egyenes, szimpla formák jellemzők, hiszen a cél a letisztult hatás.


  • Skandináv szerelem

A hagyományosan szép lakások belülről többnyire a skandináv stílus elemeit prezentálják, hiszen napjainkban ez az etalon. Honnan ismerhető fel ez az irányzat? A színskála a semleges árnyalatokban, főként szürkében, fehérben és barnában merül ki. A fa kiegészítők is nagy szerepet kapnak ebben a berendezési stílusban, míg a cél a letisztult, szellős hatás.

  • Modern farmház

Családok körében a modern farmház stílus az egyik kedvenc, ha szép enteriőrt szeretnének. Kellemes, otthonos atmoszférát teremt, ráadásul ebben az irányzatban kifejezetten elfér a kisebb-nagyobb rendetlenség, hiszen nem a teljes letisztultság a cél. A régi fa bútorokat, régies mintájú szőnyegeket és függönyöket is bátran beépíthetjük, hiszen mind passzol a stílushoz.

NEM MINDENNAPI, DE MUTATÓS LAKÁSOK BELÜLRŐL:

  • Dzsungel inspirálta enteriőr

Néha mindannyian a dzsungel mélyére menekülnénk a szürke hétköznapok teendői elől. Nos, valaki szó szerint így gondolkodott, így igazi esőerdei villa hangulatot hozott létre otthonában. A fa, a kő és a bambusz anyagok mellett a csodálatos falfestmény is közelebb hozza a természetet.

  • Puccos szalon

Ez a szinte már túlzottan elegáns és puccos enteriőr nem való mindenkinek, ám kétségkívül jól tud mutatni. A XX. század eleji gazdag villák belsejét idézik a bútorok formái és színei, valamint érdemes külön megfigyelni a közel sem hétköznapi csillárt. Igazi luxus árad a lakás minden szegletéből, már-már zavarba ejtő a nagy pompa.

  • Bohém életérzés

Ez a bohém élettér kifejezetten nem a hagyományosan szép lakások táborát erősíti, az összkép mégis látványos, sőt, kifejezetten otthonos. A bohém lakberendezés imádatának oka, hogy ezen a stíluson belül mindenki ki tudja fejezni saját magát, és az sem gond, ha kicsit kaotikus a végeredmény.