ELADÓ INGATLAN-NYÍREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKE

Bemutatkozás - jogosotthon.hu

Üdvözlöm Önöket a Jogos Otthon Ingatlaniroda  honlapján!


Boczákné Radvánszki Erzsébet vagyok, a Jogos Otthon Ingatlaniroda vezetője. Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Elsősorban nyíregyházi és környékbeli ingatlanok közvetítésével és bérbeadásával foglalkozunk, valamint hitelügyintézéssel. Bővebb információt talál a "Szolgáltatásaink" menüpont alatt.

 

Ez idő alatt elég sok ügyfélnek tudtunk segíteni, hogy megtalálja álmai otthonát.  Számunkra fontosabb a munkában a minőség, mint a mennyiség.  Fontos, hogy akinek tudunk segíteni, az ajánljon bennünket, mert az ügyfél a legjobb reklám. Ezért munkatársaimmal együtt mindent megteszünk azért, hogy anyagilag elfogadható, emberileg szimpatikus szolgáltatásunkkal kedveskedjünk ügyfeleinknek.

 

Minden embernek a legfőbb vagyona az ingatlana, ami egy nagyon bizalmi dolog is egyben. Van olyan, akinek élete folyamán csak egyszer van szerencséje az ingatlanvásárláshoz; és van olyan, akinek akár többször is. Azt gondolom, hogy minden ingatlannak megvan a vevője, akit az szolgál, csak ki kell várni a megfelelő pillanatot. Egy ingatlantól megválni néha öröm, máskor szomorúság. Ha tudunk segíteni az eladásban, akkor az elejétől a végéig lebonyolítunk mindent. Az ügyletnél arra törekszünk, hogy a felek között olyan megoldás jöjjön létre, hogy az mindenki számára a lehető legjobb legyen, még a közszolgáltató cégeket is rendezzük.  Amit soha nem fogunk ígérni, az az, hogy van „tuti” vevő. De mindent megteszünk, hogy legyen. Mindegyik ingatlan egyedi, nincs két egyforma ház vagy lakás, még épületen belül sem. Az ingatlannak „lelke” van. Azt meg kell nézni, körbe kell járni, és annak ismeretében ajánlani azt a vevőnek. Ilyen szellemiségben dolgozunk az irodában, és a visszajelzések arról tanúskodnak, hogy a munkánkat jól és tisztességesen végezzük.

 

Irodánk Nyíregyháza belvárosában, a sétálóutcában található 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 10. fszt. 4. alatt. 

 

Nyitva tartásunk 9-17 óráig tart. 

Időpont egyeztetés szerint lehetőség van ettől az időponttól eltérni, alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez. Pénzintézetekkel kapcsolatban állva segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, ügyintézésében, bonyolításában, amiért az ügyfeleknek nem kell fizetni. Adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, lebonyolításhoz ügyvédet biztosítunk, és teljes körű földhivatali ügyintézést vállalunk, bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közszolgáltató cégek óraátírásában is.

 

Szolgáltatásunkról: a megbízási szerződésnél két lehetőség van, bővebb a szolgáltatásunk menüpontban található.

 

A közvetítői díj az eladási ár 3 %-a Áfásan, minimum 300.000 Ft. 

Nagyobb értékű ingatlan értékesítésénél megegyezés szerint.  A vevőtől nem kérünk közvetítői díjat. A vevőt ügyvédi költség terheli, ebben tudunk segítséget nyújtani. 

 

KERESÜNK NYÍREGYHÁZÁN ELADÓ-KIADÓ INGATLANOKAT KÖZVETÍTÉSRE, KÉREM KERESSEN BENNÜNKET, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI AZ ELADÁSBAN-KIADÁSBAN!!!!!!

 

Köszönöm, hogy ebben a rohanó világban, ahol az idő nagyon értékes mindenkinek, szánt néhány percet arra, hogy elolvasta ezt a szöveget!

 

Ha megtiszteli irodánkat, és beadja hozzánk az ingatlanát, azt hálás szívvel fogadjuk!

 

 

                                                                            Bővebb információ:  

                                                                               +36 (20) 9733-068

 

 Ne feledje szlogenünket:  MINDENÜTT JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!

Boczákné Radvánszki Erzsébet   +36 (20) 973-3068

Irodánk telefonszáma: (42) 403-789

E-mail címünk:  info@jogosotthon.hu

 

               JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK HONLAPUNKON !